can pistraques, des de 1873

Can Pistraques és una empresa familiar, de trajectòria centenària. Els seus orígens es remunten al 1873, data en què apareix la factura més antiga que es conserva del negoci.

La nostra especialitat, sempre ha estat l’elaboració d’embotits, així com diversos productes carnis derivats del porc, amb la que al llarg dels anys hem donat servei a moltíssimes llars de tot Catalunya.

Avui en dia, amb la finalitat de mantenir l’estructura empresarial familiar i per tal d’adaptar-nos a les noves legislacions sanitàries, seguim oferint els millors productes i mantenim els processos de selecció de la millor matèria primera i elaboració artesana, ampliant el ventall d’assortit dia a dia per tal d’adaptar-nos als nous hàbits de compra i de consum.

can pistraques, AVUI

En l’actualitat, la cinquena generació s’encarrega de gestionar el projecte. A dia d’avui és en Josep Mª Sunyer Cabayol qui està al capdavant de l’empresa i segueix treballant per apropar els embotits artesans a persones com tu, que t’agrada saber el que menges i no vols renunciar a petits plaers. Les àrees de producció i comercials són el seu àmbit de treball. La Gemma Rossell, comparteix amb ell la gerència de l’empresa i s’encarrega de tasques administratives i financeres.  

El nostre objectiu principal es el d’elaborar embotits de màxima qualitat, adaptant-nos als nous hàbits de compra i de consum existents i transmitint la nostra filosofía, centrada bàsicament en seguir treballant de forma artesana i sostenible.