La nostra filosofia ens fa especials

La nostra filosofia continua essent la mateixa que fa més d’un segle enrera: la qualitat per davant de tot. Apostem per una alimentació natural i per una acurada forma d’elaboració, artesana i tradicional, treball constant i innovació, eixos principals de la nostra filosofia que ens permeten aconseguir uns resultats òptims, que sense cap dubte es reflecteixen en el sabor dels nostres productes.

«Apostem per la cultura “slow-food”, que anima als consumidors a alimentarse amb atenció, valorant la qualitat, la procedència de la matèria primera i la forma de cuinar»

La matèria primera emprada en l’elaboració dels nostres productes procedeix de la raça de porc Duroc. Una raça procedent d’EEUU que destaca per la seva qualitat, amb una carn més gustosa, tendra i vermella, que fa poca aigua i aporta colesterol bo i triglicèrids no saturats. Els porcs de raça Duroc es crien amb una alimentació estricta i controlada, basada en cereals, lleguminoses, vitamines i minerals. Així mateix, compleixen tots els requisits de benestar animal, que garanteix que estan en llibertat i en una densitat que assegura la seva qualitat de vida.

Els nostres productes no disposen de cap afegit industrial ni químic, únicament afegim productes naturals com pebre o sal, per aquest motiu són aptes per persones intolerants al glúten o a la lactosa.

El procés d’elaboració és totalment artesà i seguim emprant l’ancestral forma de treballar que ja utilitzaven els nostres avantpassats, fet que es tradueix en una qualitat i sabor immillorables.